Getting My розова вода за пиене To WorkВиж всички оферти от категория: Хотели Константин и Елена

Хотели Златни пясъци са многобройни и са по цялата крайбрежна ивица на курорта. Техния капацитет и големина зависят от броя на посетителите им. Много разнообразни услуги, атракции  и забавления се предлагат в тях. Златни пясъци се посещава от български, а също така и от чуждестранни туристи, затова обслужването е на изключително високо и професионално  ниво.

Въпреки, че квартала се намира в може би един от най-известните български морски градове – Бургас, който е и най-предпочитан от българските и чуждестранните туристи, което се дължи, благодарение на ниските цени, на които се продават плодовете, зеленчуците, както и други храни.

В много от случаите освен да се забавляват, хората се питат какви забележителности могат да открият в дестинацията, която са избрали. Ето защо курортите, които разполагат със забележителности, привличат също и повече туристи, които желаят да задоволят знанията, свързани с интересните събития, сгради или друго, намиращи се на мястото, което са посетили.

Не са за подценяване и природните, както и културно-историческите забележителности.

Ресторанти, кафенета, барове, заведения на плажа – това са само част от местата, където можете да прекарате деня си и да се насладите на традиционните и не толкова традиционни ястия, които се предлагат.

Изобилието от древни фрагменти се открива навсякъде, като започнем от понякога мъгливата Атина и стигнем до ослепителните острови: средището на вселената – Делхи, изобилието от срутени колони на свещения остров Делос, украсените със стенописи Минойски дворци на остров Крит и дори островът Санторини, за който се носят легенди, че е потопената Атлантида, с чието изчезване е погинала цялата минойска цивилизация.

Според археологически разкопки, които са били направени тук се твърди, че района е бил населен още през периода на палеолита.

Природните дадености са друг фактор, поради който тази дестинация е толкова известна и предпочитана.

Оферти за Хотели в Каваци. Всички оферти за почивка в Каваци Хотел

Освен различните видове спорт, които може да практикувате Чепеларе предлага и други атракции. Пешеходните турове и маршрути с квалифицирани планински водачи сред красивия родопски балкан, ще Ви накарат да настръхнете, а брането на екологично чисти горски плодове и билки ще укрепят Вашия организъм. Екскурзоводите предлагат посещението на Националната астрономическа обсерватория „Рожен”, което не е за изпускане.

Още от древността, хората са използвали лечебните, здравословни свойства, които са притежавали топлите и минерални води. Най-големите доказателства, свързани с употребата на „спа“ в миналото са многобройните съоръжения, които са успели да се запазят около минерални източници, намиращи се на различни места, пръснати по целия свят.

Курортът Семково предлага добри възможности за пректикуването на летен маршрутно-познавателен туризъм – включен е в четири от Био розова вода за пиене общо шестте екопътеки, които са част от развитието на екотуризма в Белица/ "Храмът на вечността", "Очарованието на торфището", "Следите на ледника", "Властелинът на планините"/. В близост до курорта са разположение различни живописни местности, до които се стига по създадените маркирани туристически пътеки - Вапският циркус и Вапските езера, Полежанският циркус и Сухото езеро, Скалишкият циркус и Скалишките езера, Чернополянски циркус и езера, хижа Македония.

Посещавайки Созопол, туристите тук имат възможност да се насладят на лятната си ваканция и същевременно с това да видят развитието на града от Античността през Средновековието и Османското робство, до наши дни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *